nieuws

Rombout ‘trekt’ intermediair cluster Achmea/Interpolis

Archief

Achmea en Interpolis zetten momenteel hun nieuwe fusieorganisatie in de steigers. In de loop van deze maand moeten diverse werkgroepen hun plannen indienen.

De organisatie is ingedeeld in een zestal clusters, waarvan Intermediair er één is. Hoewel Avéro Achmea veruit het grootste bestanddeel van deze tak vormt, is directievoorzitter Henk Duthler niet de ‘trekker’ van het cluster. Die leidende rol is weggelegd voor Conrad Rombout, directeur Leven van Interpolis Particulieren.
De breed samengestelde werkgroepen moeten nog deze maand hun plannen inleveren, waarna in juli de implementatie ervan van start gaat. Dan ook worden de meer definitieve benoemingen verwacht.
De voorman van het cluster Direct is Danny van der Eijk. Hij was al directeur van Achmea Bedrijven; onder het cluster Direct vallen verder Achmea Particulieren en Achmea Bank. Het cluster Bancair, ingevuld door Interpolis-onderdelen, wordt geleid door de van Interpolis bekende Joop Kanen. Vanuit Tilburg is ook Jack Buckens afkomstig, nu ‘trekker’ van het cluster Sociale Zekerheid. Jeroen van Breda Vriesman is de ‘trekker’ van het cluster Zorg. Gaston Sporre, huidig voorzitter van de directie Zorg, gaat binnen afzienbare tijd met pensioen.
De fusieorganisatie in opbouw kent verder een cluster Pensioen en clusters voor diverse staven en ondersteunende diensten.

Reageer op dit artikel