nieuws

Rombout stapt op bij SNS Reaal

Archief

Drs. Conrad Rombout (39) is opgestapt bij de SNS Reaal Groep, waar hij directievoorzitter van Reaal Particulier was.

Het concern spreekt in de bekendmaking van een “zakelijk verschil van inzicht over het toekomstige beleid”.
Bij navraag blijkt het te gaan om de voorgenomen integratie van Reaal’s loondienstorganisatie (circa 120 agenten) in het kantorennet van SNS Bank. “Het verschil van inzicht gaat niet om de integratie als zodanig, maar om de weg daar naar toe”, is het enige dat het concern kwijt wil.
Gerichte inzet
Onlangs werd het belang van deze interne samenwerking onderstreept door de gerichte inzet van Reaal-adviseurs om de bij klanten van SNS Bank vrijkomende spaargelden binnen het concern te houden.
In het bedrijfsblad ‘De Reaalist’ verklaarde Marco Netten, directeur SNS Bank Heerlen: “SNS Bank heeft te weinig adviseurs om alle klanten te wijzen op de beleggingsmogelijkheden van vrijgekomen spaarloongelden. Reaal Particulier heeft juist veel adviseurs, maar zij hebben weer moeite met het maken van voldoende commercieel goede afspraken.”
Drs. Conrad Rombout

Reageer op dit artikel