nieuws

Rombout (ex-Reaal) tijdelijk bij Univé

Archief

Voormalig Reaal-directielid Conrad Rombout gaat op interim-basis werken voor Univé.

De gewezen directievoorzitter van Reaal Particulieren gaat bij Univé een vergelijkbare afdeling opzetten: de marktunit Particulier. Rombout (40), die april dit jaar vertrok bij Reaal, heeft in Amersfoort een eigen bedrijf opgericht voor consultancy en interim-management, Conrad Rombout BV. De opdracht bij Univé – in principe voor de duur van een half jaar – is zijn eerste grote klus als interim-manager.
Univé
De opzet van de unit Particulier is onderdeel van een ‘transformatieplan’ voor Univé. De centrale organisatie in Zwolle zal verder gaan bestaan uit de units MKB en Grootbedrijf. De laatste afdeling wordt geleid door Henny van Koot (was hoofd Univé Rechtshulp), de leiding van de afdeling MKB komt in handen van Hans Lamb (was hoofd Univé Collectief).
“Univé wordt ondernemender, commerciëler. We willen met minder werk toe naar meer én meer tevreden klanten”, zo licht woordvoerder Rob Mensinga de strategiewijziging toe, die Univé begin dit jaar heeft ingezet.
Conrad Rombout: Univé Particulier.

Reageer op dit artikel