nieuws

Rolls niet onder indruk van Voogd-initiatief

Archief

Kooijmans Software, leverancier van het vergelijkingspakket Rolls, is niet onder de indruk van de internetmarktplaats die Voogd & Voogd samen met MoneyView op de markt brengt. “Enige tijd geleden kondigde Voogd & Voogd met veel bombarie het pakket Klik & Beheer aan dat de doodsteek zou zijn voor alle systeemhuispakketten. Dat pakket hebben ze uiteindelijk nooit uitgebracht”, aldus Henk Rijpstra, directeur van Kooijmans Software.

“Ik ben er nog niet van onder de indruk. Dat wil overigens niet zeggen dat we geen last hebben van de internetmarktplaats die Voogd nu biedt. We hebben twintig pro forma opzeggingen binnen op ons klantenbestand van 3.900. Tussenpersonen letten kennelijk toch wel heel erg op hun centjes. Wij hebben tussenpersonen een gratis Windows-versie van Rolls geleverd, wij installeren GIM voor ze en dan zeggen ze zomaar op voor een paar euro”, aldus Rijpstra.
“Maar ik weet zeker dat deze tussenpersonen terugkomen bij ons. Het gaat ze toch weer tegenvallen. “Het pakket dat Voogd biedt, is nog niet compleet en ik weet hoeveel maatschappijen er meedoen. Wij hebben al jaren ervaring met vergelijken. Ook met het vergelijken op kwaliteit.”

Reageer op dit artikel