nieuws

Rollins Hudig Hall neemt Blaak Risk Managers over

Archief

Rollins Hudig Hall Groep heeft begin vorige maand Blaak Risk Managers in Rotterdam overgenomen, voorheen onderdeel van Nieuw Rotterdam Beheer. De activiteiten van Blaak Risk Managers zouden niet meer passen in de bedrijfsfilosofie van de maatschappij.

De activiteiten van Blaak en Rollins Hudig Hall op het gebied van risk management consultancy en captive management worden ingebracht in een nieuw bedrijf onder de handelsnaam Aon Risk Services (Nederland). De integratie van beide activiteiten zal eind dit jaar zijn afgerond, zegt secretaris mr R. Boer van de directie Nederland van Rollins Hudig Hall.
Volgens het makelaarsconcern is risk management in de loop der jaren uitgegroeid tot een specialisme, naast de makelaardij in assurantiën. Om onafhankelijkheid op dit terrein te waarborgen, heeft Rollins Hudig Hall besloten een separate onderneming op te richten, die in een kantoorpand in het Rotterdamse Brainpark wordt gevestigd. De verhuizing zal medio volgende maand plaatsvinden, aldus Boer. Aon Risk Services (Nederland) maakt deel uit van Aon Risk Services Inc., de internationale organisatie op het gebied van captive- en risk management consultancy.
De directie van de nieuwe onderneming bestaat uit mr drs E.J. Fritz, ir J. van der Horst, en A. van Veluw. In totaal telt het bedrijf 12 medewerkers.

Reageer op dit artikel