nieuws

Roetschade Terminus blijft binnen perken

Archief

De roetschade als gevolg van de brand in het kantoorgebouw van Terminus is binnen de perken gebleven. Wel hebben de werkzaamheden van de Haagse verzekeraar drie dagen vrijwel plat gelegen. Ernstige schade heeft Terminus niet opgelopen.

Bijna een maand geleden woedde een brand op de eerste tot en met vierde verdieping van het kantoorgebouw aan de Thorbeckelaan. Daarbij ontstond veel rook- en roetschade op de negende en vijftiende etage. Op die laatste etage huist Terminus. Het kantoor was volgens directeur A. Schröder verandert in ‘een grote smeerboel’. “De telefooncentrale en alle computers waren total loss.”
Drie dagen lang was Terminus beperkt ‘in de lucht’ met twee medewerkers, die werkten vanuit het kantoor van Kievit Assurantiën. Sinds donderdag 11 juli werkt Terminus weer vanuit het eigen kantoorgebouw, zij het in een geïmproviseerde ruimte op de dertiende etage. Telefoon- en faxnummers zijn hetzelfde gebleven. Schröder: “Wat het belangrijkste is, is dat niets wezenlijks verloren is gegaan. We beschikten over goede back-ups van onze computergegevens en de papieren dossiers zijn alleen vuil geworden. Alles is gelukkig nog bruikbaar.” Terminus verwacht half augustus weer de eigen kantoorruimte te kunnen betrekken.

Reageer op dit artikel