nieuws

Rode dubbeldekker zoekt personeel voor Eiffel

Archief

Vanaf maandag 13 juni rijdt detacheerder Eiffel door Nederland in een rode dubbeldekkerbus op zoek naar honderd financiële vakmensen. De rondtour met als titel ‘Eiffel Headhunters on Tour’ gaat van start in Arnhem bij het hoofdkantoor van de detacheerder. Op die dag wordt ook nog de Erasmus Universiteit in Rotterdam bezocht. Van 10.00 uur tot 13.00 uur staat de bus op een locatie en kunnen financiële mensen met nul tot acht jaar werkervaring spontaan langskomen voor een gesprek of van tevoren al een afspraak maken. De bus rijdt rond tot en met 5 juli en doet onderweg hogescholen en universiteiten aan. Ook worden twee sportevenementen bezocht, de Orca roeikampioenschappen en een grasvolleybaltoernooi.

Eiffel heeft gekozen voor deze manier van mensen werven om “op te vallen”. “Wij willen honderd mensen binnen halen. Er staat echter heel veel druk op dit deel van de arbeidsmarkt. Dus wij hebben ervoor gekozen om de mensen op te zoeken in plaats dat zij naar ons toe moeten komen”, aldus woordvoerster Moniek Roijers. Op de website van Eiffel (www.eiffel.nl) is vanaf 8 juni het complete tourschema in te zien.

Reageer op dit artikel