nieuws

Robein kan weer werven dankzij nieuw kantoorpand

Archief

“Puur door ruimtegebrek konden wij niet alle vacatures invullen. Maar nu wij achter ons huidige pand een nieuw kantoor hebben, kunnen we de mensen weer plaatsen”, geeft Robein-directeur Eric Reintjens als reden voor een grootschalige wervingscampagne in drie dagbladen.

Met de wervingsactie voor tien functies speelt Robein alvast in op de ontwikkelingen in de bankensector. “Begin volgend jaar worden de openingstijden van de banken verruimd naar 22.00 uur, onder meer als gevolg van het samengaan van de Amsterdamse, Brusselse en Parijse effectenbeurzen. Dat betekent dat wij in twee ploegendiensten moeten gaan werken. Zowel voor de front-office als de back-office heb ik dan meer mensen nodig. Vandaar de werving voor functies die niet direct ingevuld hoeven te worden”, verklaart Reintjens.
De Robein-organisatie telt 55 werknemers. Daar komen er nog eens twaalf bij. Een van de gezochte functies is die van personeelsadviseur.

Reageer op dit artikel