nieuws

Robein draait goed

Archief

Direct writer Robein lijkt geen last te ondervinden van de lagere verkoop van levensverzekeringen. De Haagse levensverzekeraar meldt een productiegroei van 18% over het eerste half jaar.

Juni is een uitstekende maand gebleken, aangezien Robein na vijf maanden nog melding maakte van een productiegroei van 13%. Volgens directeur Eric Reintjens wordt de verkoop vooral gestuwd door de Koopsom Garant Polis. Die zorgt dit jaar voor bijna 60% van de productie. In 2006 was deze traditionele lijfrenteverzekering al goed voor bijna de helft van de totale premieomzet: _ 49 mln van de in totaal _ 102 mln.
De premieomzet is op de helft van de lopende jaargang _ 71 mln en ligt daarmee 15% voor op 2006. De levensverzekeraar verwacht tevens een hoger bedrijfsresultaat. Datzelfde geldt voor zusterbedrijf Robein Bank.

Reageer op dit artikel