nieuws

Rob Krijgsman verkoopdirecteur ‘multipelisten’ bij Delta Lloyd

Archief

“De clustering van tussenpersonen gaat onverminderd door

Dus komen er meer grotere landelijk werkende organisaties”, zegt de begin dit jaar bij Delta Lloyd aangetreden Verkoopdirecteur Multipelisten Rob Krijgsman (41). Hij stuurt een team aan van vier buitendienstadviseurs die uitsluitend contacten onderhouden met landelijk werkende verkooporganisaties met een breed pakket aan financiële diensten en een nieuwe levenproductie van minimaal f 50 mln ‘hard kapitaal’ per jaar aanbrengen. Krijgsman: “Deze organisaties zijn erg uitdagend, omdat zij continu vernieuwend bezig zijn op het gebied van marketing, verkoop en informatietechnologie”. Hoeveel van deze organisaties er zijn, wil hij niet zeggen. “Het zijn er in elk geval meer dan tien”. Voorbeelden zijn: Pensioendesk, Pensioenmangers, Dutch Insurance Network, De Hypotheker, Hypotheek Visie en Financiële Raadgevers Associatie. Voor zijn benoeming tot verkoopdirecteur was Krijgsman sinds 1996 actief als accountmanager Multipelisten. Daarvoor was hij zeven jaar rayondirecteur voor Noord-Holland. Hij begon zijn loopbaan in 1976 bij een assurantiekantoor in Amsterdam.

Reageer op dit artikel