nieuws

Rijnmond verhoogt Levob-ziektekostenpremies

Archief

Rijnmond gaat de ziektekostenpremies voor het Levob-label op 1 juli tussentijds verhogen met 5,5%. Voor individuele polissen verdwijnt het Levob-label volgend jaar.

Het ziektekostenbedrijf van Levob is begin dit jaar overgedragen aan Rijnmond. Rijnmond heeft inmiddels geconstateerd dat de kosten voor de gezondheidszorg niet in de pas lopen met de premieverhogingen op de Levob-polissen en verhoogt daarom voor de gehele Levob-portefeuille de premies tussentijds met 5,5%. Begin dit jaar werden de Levob-producten met 5% tot 12% verhoogd.
Rijnmond wil volgend jaar het Levob-label opheffen. De huidige dekkingen worden dan onder de naam Rijnmond voortgezet.
Voor collectieve contracten blijft het Levob-label gehandhaafd. Levob verkoopt namelijk, in verband met employee-benefitspakketen, onder eigen label collectieve ziektekostenverzekeringen waarvoor Rijnmond het risico draagt.

Reageer op dit artikel