nieuws

Rijnmond begint 1998 sterk

Archief

De Rotterdamse schadeverzekeraar Rijnmond heeft in de eerste twee maanden van dit jaar een nieuwe productie van / 14 mln geboekt; in heel 1997 werd voor / 15 mln gesloten.

De nieuwe productie in januari en februari is voor 90% afkomstig uit de ziektekostenbranche, waarvan de helft uit collectieve verzekeringen. Rijnmond schrijft het succes onder meer toe aan de uitbreiding van de buitendienst (van vier naar tien accountmanagers), de najaarsactie waarbij 140 tussenpersonen deelnamen aan een direct-mailcampagne, en de inbreng (bij ziektekosten) van Elvia en Eramus.
Rijnmond durft met een gerust hart te stellen, dat de productiedoelstellingen in 1998 ruimschoots overtroffen zullen worden. Uitgaande van een groei van 20% ten opzichte van 1997, was het streefbedrag bepaald op f 18 mln. Behalve de f 14 mln die de eerste maanden al opleverden, verwacht Rijnmond extra productie door de lancering van nieuwe producten in de komende maanden.
In mei komt de maatschappij op de markt met een verzekeringspakket voor mensen die voor hun werk in het buitenland worden gestationeerd. Na de zomer zal een geheel vernieuwde ongevallenlijn worden geïntroduceerd.

Reageer op dit artikel