nieuws

Richard Vroom benoemd tot adjunct-hoofdredacteur AM

Archief

Richard Vroom (53) is per 1 juli benoemd tot adjunct-hoofdredacteur van AssurantieMagazine

De sterk gegroeide redactie en daaruit voortvloeiende uitbreiding van het aantal producten en diensten, vragen om deze versterking van de hoofdredactie. In zijn nieuwe functie zal Vroom vooral de dagelijkse leiding van de redactie op zich nemen, zodat hoofdredacteur Wim Abrahamse zich nog meer kan richten op de externe contacten. Vroom was nauw betrokken bij de start van AM in 1979 en geldt als nestor van de redactie. Van 1985 tot 1989 was hij hoofd van het redactiebureau van uitgeverij Samsom. Daarna keerde hij terug bij AM in de functie van hoofdredacteur. In 1993 trad hij op eigen verzoek terug om zich weer volledig te kunnen wijden aan het schrijven van artikelen.

Reageer op dit artikel