nieuws

Reorganisatie leidt tot nieuwe directie Falcinvest

Archief

De Veenendaalse marketingonderneming Falcinvest heeft sinds kort een nieuwe directie. De directiewijziging is het gevolg van een reorganisatie.

De directieleden P.C.M. Scheerder en H. Southworth zijn uitgetreden. Zij hebben hun aandelen verkocht aan C.J. van Schaik, die samen met huidig directeur C.J.F. Fink de leiding over het bedrijf heeft gekregen.
Falcinvest is in 1980 opgericht als joint venture van vermogensbeheerder Falcon-master in Ede en het commissionairsbedrijf Union Cal, dochteronderneming van de Britse Union-bank. Falcon Master verstrekt beleggingsadviezen en beheert fondsen en rekeningen voor institutionele en professionele beleggers, en vermogende particulieren.
De marketing van haar spaar- en beleggingsproducten wordt verzorgd door Falcinvest, die daartoe gebruik maakt van agenten en (assurantie)tussenpersonen. “Momenteel werken we samen met zo’n zestig assurantiekantoren die in totaal tweehonderd medewerkers in de buitendienst hebben”, zegt productmanager Erik te Duits.

Reageer op dit artikel