nieuws

Rente Gewenning bij Woonfonds

Archief

Onder het motto “Geleidelijk wennen aan uw hypotheekbedrag” heeft Woonfonds de Rente Gewenning Hypotheek op de markt gebracht.

In de eerste drie jaar geldt een korting van respectievelijk 1,5%, 1% en 0,5% op de hypotheekrente. In de zeven jaar daarna verandert het percentage (nu: 5,9%) niet meer. Volgens Woonfonds biedt de nieuwe hypotheekvorm de kopers van een huis in de beginjaren ruimte voor extra uitgaven voor bijvoorbeeld stoffering en tuininrichting. “Bij een hypotheek van f 250.000 kan de besparing oplopen tot f 7.500 in de eerste drie jaar.” De hypotheekverstrekker verwacht dan ook grote belangstelling voor het nieuwe product.
Rentebedenktijd
Na negen jaar biedt de Rente Gewenning Hypotheek de mogelijkheid om gratis over te stappen naar een nieuwe rentevaste periode. Het tiende jaar wordt om die reden door Woonfonds een rentebedenkperiode genoemd. De Rente Gewenning Hypotheek is te combineren met alle aflossingsvormen.
Tussenpersonen kunnen de advertentie voor eigen gebruik opvragen bij Woonfonds. Ook een persbericht voor een publicatie in het huisorgaan of de lokale kranten en product-flyers, liggen voor het intermediair klaar.

Reageer op dit artikel