nieuws

René Sterrenburg winnaar in beleggingsspel van Delta Lloyd

Archief

René Sterrenburg, adviseur bij Van der Straaten’s Assurantiekantoor in Werkendam, is een van de winnaars van de eerste editie van ‘Wie belegt het beste?’, een beleggingsspel van Delta Lloyd. Begin deze week is de inschrijving geopend voor de tweede ronde, die op 1 mei van start gaat.

Sterrenburg kreeg een symbolische waardecheque van (twee keer vijfhonderd=) duizend euro uitgereikt, de overige winnaars hebben persoonlijk bericht ontvangen. “In mei ga ik naar Las Vegas en zal ik proberen om de prijs daar ook op een juiste manier te beleggen”, aldus Sterrenburg na ontvangst van de cheque.
Competities
Van 1 november 2005 tot en met 31 januari jl. konden consumenten, assurantieadviseurs en medewerkers van Delta Lloyd in drie verschillende competities deelnemen aan het online beleggingsspel. Doelstelling was om deelnemers kennis te laten maken met beleggen zónder het bijbehorende risico geld te verliezen. Zij konden gebruikmaken van beleggingsadvies van de adviseurs van Delta Lloyd Bank.
Deelnemers kregen bij de start een virtueel geldbedrag van _ 10.000, dat belegd kon worden in alle fondsen die via Delta Lloyd verkrijgbaar zijn. Tijdens de actie konden deelnemers elf beleggingstransacties uitvoeren. Daarnaast kon elke deelnemer extra geldbedragen verdienen door het invullen van quizvragen over beleggen en door een persoonlijk beleggingsprofiel in te vullen. De extra bedragen konden worden belegd om een hoger rendement te verkrijgen. Degene die aan het eind van het spel het hoogste rendement had behaald, heeft zijn rendement in geld uitgekeerd gekregen.
Nieuwe ronde
Begin deze week is de inschrijving voor de nieuwe en verbeterde ronde van ‘Wie belegt het beste’ geopend. Die nieuwe ronde start op 1 mei. In tegenstelling tot de eerste ronde wordt dat één competitie waaraan zowel consumenten als adviseurs kunnen meedoen. Meer informatie is te vinden op www.wiebelegthetbeste.nl.
Lloyd de cheque aan René Sterrenburg.

Reageer op dit artikel