nieuws

René Mogge (Zürich) start Arbeidsdesk

Archief

Arbeidsdesk is een nieuw bureau voor de regie over onder meer claims en reïntegratie bij verzuim en arbeidsongeschiktheid.

Oprichter en directeur-groot/aandeelhouder van Arbeidsdesk (Castricum) is René Mogge, die tot voor kort manager Medische Varia was bij Zürich, en die daarvoor onder meer werkte bij Aegon-dochter Van Nierop. Mede-aandeelhouder is GeneralCologneRe. “De Arbeidsdesk is een onafhankelijk expertisebureau dat de regie voert inzake preventie, acceptatie, claimbehandeling en reïntegratie bij verzekeringen voor ziekteverzuim, arbeidsongeschiktheid en overlijden”, zegt Mogge. “Ook bieden wij, in samenwerking met geselecteerde partners, medische keuringen, reïntegratiebegeleiding, en arbeidsdeskundige beoordelingen.” Het bureau, dat sinds 1 juli operationeel is, werkt inmiddels voor zes verzekeraars en werkgevers.

Reageer op dit artikel