nieuws

Re/Max vormt financieel-adviesconcept om

Archief

Makelaarsketen Re/Max heeft de tak die zich richt op financieel advies omgevormd van inkoopformule tot franchiseorganisatie. Eind volgend jaar moeten alle 75 aangesloten makelaars een eigen financieel adviseur in huis hebben. De Amerikaanse makelaarsketen bood al enkele jaren inkoopmogelijkheden voor financieel advies onder de naam Re/Max Financiële Diensten. Nu is gekozen voor een franchiseformule onder de naam Re/Max Financieel Adviseurs (RFA). 

Tot nu toe werken zo’n vijftien kantoren onder de vlag van RFA; volgend jaar moeten alle 75 makelaarskantoren een eigen Re/Max Financieel Adviseur in huis hebben. Aangesloten adviseurs dragen 20% van de omzet af aan Re/Max. RFA heeft zes zogeheten preferred suppliers: Postbank, ING Bank, Bouwfonds, BLG. Cardif en Reaal. Vorig jaar waren de Re/Max-adviseurs goed voor een productie van zo’n € 150 mln aan hypotheken.

Reageer op dit artikel