nieuws

Re/max kiest Reaal tot primaire verzekeraar

Archief

Reaal wordt de primaire verzekeraar voor de inkooporganisatie en midoffice Re/max Financiële Diensten, onderdeel van Re/max Nederland in Apeldoorn.

Re/max Nederland wil in de markt voor financiële dienstverlening (onroerend-goed, hypotheken en verzekeringen) een marktaandeel van 30% tot 50% veroveren. Dit doel heeft de internationale makelaarsorgansatie zich in het buitenland gesteld. De franchiseorganisatie telt inmiddels meer dan vijftig kantoren met ruim tweehonderd makelaars. Ook met assurantiekantoren worden frachiseovereenkomsten gesloten. Nieuwe vestigingen van Re/max worden op korte termijn geopend in Goes, Leerdam, Leiden, Papendrecht, Spijkenisse, Waalwijk en Weervershoof. Daarmee komt het aantal op ruim zestig kantoren.
Door bundeling van de inkoopkracht wil Re/max een voorkeurpositie verkrijgen bij verzekeraars en andere financiële instellingen. Reaal is nu de eerste leverancier van verzekeringsproducten met als tegenprestatie: een snelle acceptatie, lage rentetarieven en hoge(re) provisies. Concrete cijfers wil Reaal niet noemen: “Over de inhoud van onze productie- en prijsafspraken doen we geen mededelingen”, aldus de woordvoerder van Reaal. 

Reageer op dit artikel