nieuws

Rekenrente

Archief

Rekenrente Regeling Verbetering Module 2 op 3% Informatie- afkoopwaarden/ Code Rendement verstrekking 0,75% afsluit- & Risico Verz

nemers naar doorlopende provisie ============================================================================================= 1 januari 1999 Amev 1 juni 1999 Delta Lloyd Reaal Zurich 1 AUGUSTUS 1999 Aegon Aegon Amev Amev Avéro Centraal Beheer Centraal Beheer Centraal Beheer Hooge Huys Hooge Huys(aw) Hooge Huys Royal Nederland Royal Nederland(aw) Stad Rotterdam Zwitserleven Zurich Zurich Zurich 1 september 1999 Avéro Avéro Interpolis Interpolis Interpolis Interpolis Nat-Nederlanden Nat-Nederlanden Nat-Nederlanden Nat-Nederlanden Reaal Reaal RVS RVS RVS Stad Rotterdam(aw) Stad Rotterdam 20 september Delta Lloyd Delta Lloyd Delta Lloyd medio september AXA AXA AXA AXA Stad Rotterdam 1 oktober 1999 Aegon Aegon Zwitserleven Zwitserleven Zwitserleven Nog onbekend Hooge Huys(pl) Hooge Huys Royal Nederland(pl) Royal Nederland Stad Rotterdam(pl) voorjaar 2000 Amev aw = openheid over afkoopwaarden, pl = productleeswijzer.

Reageer op dit artikel