nieuws

Rekenbureau biedt snelle cao-service bij letselschades

Archief

Letselschadecalculatiebedrijf Het RekenBureau heeft een product ontwikkeld waarmee de oorspronkelijke salaristoekomst van slachtoffers van personenschade snel kan worden berekend.

Het Houtense bedrijf zegt binnen één werkdag voor de meest gangbare cao’s een rapport te kunnen leveren van de hypothetische ontwikkeling van een salaris. Voor de overige cao’s geldt een termijn van twee werkdagen. “In het kader van de vaststelling van personenschade moet een berekening van het verlies van arbeidsvermogen plaatsvinden. De cao-gegevens staan wel ‘ergens’ op internet, maar de informatie is zó versnipperd, dat het moeilijk zoeken is”, aldus Het Rekenbureau.
Het bureau heeft een databank aangelegd waaruit de cao-ontwikkelingen van de afgelopen jaren zichtbaar kunnen worden gemaakt.

Reageer op dit artikel