nieuws

Reispolis Elvia via site Transavia

Archief

Elvia gaat reis- en annuleringspolissen aanbieden via de site van vliegmaatschappij Transavia. Begin volgend jaar kunnen op www.transavia.com  vanuit diverse landen polissen worden gesloten.  “De uitdaging zat hem in het opbouwen van een uniforme systematiek voor het sluiten van dergelijke verzekeringen vanuit verschillende landen. Deze moet voldoen aan de internationale en lokale eisen waardoor je te maken hebt met verschillende tarieven en dekking. Daarnaast moet het systeem kunnen worden geïntegreerd in het eigen boekingssysteem. En dat is ons gelukt”, licht Elvia-woordvoerster Martgreet Snaas trots toe. 

Elvia sloot al eerder dergelijke contracten met op internet georiënteerde reisorganisaties, zoals Obitz.com, Ryanair.com, LastMinute.com en ThomasCook.

Reageer op dit artikel