nieuws

Reiman Groep in handen Kentron

Archief

De Reiman Groep in Hilversum is een samenwerking aangegaan met de Kentron Adviesgroep. Directe aanleiding zou zijn het terugtreden van directeur en voormalig eigenaar Rien van der Beek (57).

De activiteiten van Reiman (35 medewerkers) worden aangestuurd door Kentron met het oog op de synergie-mogelijkheden. “Het bedrijf blijft onder eigen naam en met behoud van de huidige identiteit actief”, zegt adjunct-directeur Ed Moons (47), die de dagelijkse leiding in handen heeft. Algemeen directeur is Henk Duthler.
De activiteiten van Reiman Groep zijn verdeeld over twee Hilversumse vestigingen, één voor administratie, financiën en employee-benefits, en één voor schadeverzekeringen. De brutopremie-omzet bedraagt volgens Moons f 25 tot f 30 mln per jaar, waarvan éénderde uit levensverzekeringen en pensioenen.
De Kentron Groep omvat nu 145 medewerkers, verdeeld over de vestigingen in Amstelveen, Hilversum, en Woerden. “Een gouden driehoekje dat op termijn best een vierhoek zou kunnen worden”, zegt Moons, verwijzend naar de groeiaspiraties van Kentron naar een omvang van 250 tot 300 medewerkers.
De aandelen van Reiman zouden vier jaar geleden al zijn overgedragen aan een stichting, waarvan de naam niet wordt bekendgemaakt. Op de vraag of een verzekeraar, en met name Aegon, de aandelen van deze stichting in handen heeft, zegt Moons ontwijkend: “Dat zou kunnen, maar namen noemen doe ik niet.”

Reageer op dit artikel