nieuws

Regionale campagne GeldXpert

Archief

Franchiseketen GeldXpert (42 kantoren) gaat een reclamecampagne starten in de regio’s waar de keten vestigingen heeft.

Doel is de lokale bekendheid te vergroten. Tegelijk is de zin ‘je huis, je thuis, je leven’ in het logo vervangen door ‘wij maken het verschil’ en is de site vernieuwd. De campagne richt zich op drie doelgroepen: startende twintigers, doorstromende veertigers en pensionerende zestigers. In de advertenties en commercials wordt aanvullend de slagzin “Ook dan haal je de GeldXpert erbij” gebruikt.
Drie tv-spots worden vanaf 15 maart dagelijks op tien regionale zenders uitgezonden. Aan de campagne is een actie gekoppeld: consumenten maken kans op een digitale videocamera als zij voor een second opinion langs gaan bij een GeldXpert-kantoor. Tussen half maart en half april wordt wekelijks zo’n camera weggegeven.

Reageer op dit artikel