nieuws

Regio Bank Maurik in handen van assurantiekantoor Alfisure

Archief

Het drie werknemers tellende kantoor van Regio Bank Maurik is overgenomen door assurantiekantoor Alfisure uit Rhenen. De medewerkers van de Regio Bank gaan over naar Alfisure, behalve directeur Willemse die na 35 jaar met pensioen gaat.

Alfisure kent zijn oorsprong in Deventer, waarbij de verzekeringsportefeuille van een makelaar werd overgenomen. “De start van dit kantoor was echter niet geweldig en er werd gezocht naar een aandeelhouder. Die werd gevonden in een particulier persoon. De oprichting van Alfisure in Twello in 2001 is dan een feit”, vertelt de huidige directeur van Alfisure, Walter van der Putten.
“De aandeelhouder heeft echter meerdere bedrijven in verschillende plaatsen en in 2002 wordt een tweede vestiging van Alfisure geopend in Rhenen. Vanuit Rhenen wordt de assurantieportefeuille van het makelaars- en assurantiekantoor Dolron uit Tiel overgenomen. En nu dan Regio Bank Maurik”, aldus Van der Putten.
Het kantoor van Alfisure in Twello is op dit moment niet bemand. “We zijn er nog niet uit wat we daarmee gaan doen”, aldus Van der Putten.
Relaties
Alfisure telt na de overname van het Regio-Bankkantoor zes personeelsleden en heeft ook nog twee stagiaires rondlopen van het ROC uit Ede. De eigen portefeuille telt tweeduizend relaties en de verdeling is ongeveer 80% particuliere klanten en 20% zakelijke klanten.
Volgens Van der Putten krijgen de klanten nu de mogelijkheid om al hun financiële zaken onder te brengen bij Alfisure.
“Naast advies op het gebied van verzekeren, beleggen, pensioenen en hypotheken, bieden wij onze klanten nu een volledig pakket bancaire producten.”
Alfisure heeft alle vergunningen aangevraagd bij de Autoriteit Financiële Markten en is geen lid van een brancheorganisatie.

Reageer op dit artikel