nieuws

Regio Bank geeft royale spaarrente

Archief

Regio Bank houdt een tien weken durende actie ter gelegenheid van het tienjarig bestaan, waarbij de spaarrente fors wordt verhoogd.

De rente op de Royaal Spaarrekening is tijdens de actieperiode, die duurt tot 15 januari, verhoogd van 3,5% tot 3,85%. Dat geldt zowel voor bestaande als voor nieuwe klanten.
In het kader van het jubileum heeft Regio Bank diverse ‘omroepers’ het land in gestuurd die de bevolking op de hoogte stellen van de acties. “Veel consumenten weten niet wat de rente is die zij ontvangen en dit is vaak lager dan gedacht.”
Andere acties zijn onder meer dat voor de Alles-in-één-betaalrekening de eerste twee jaar geen kaartbijdrage wordt gerekend en 20% extra rente bij het Droom Sparen-product voor (kinderen) op de zesde, twaalfde en achttiende verjaardag.
in alle vroegte over de hoge spaarrente bij Regio Bank.

Reageer op dit artikel