nieuws

Regio Bank en CVB Bank verder als SNS Regio Bank

Archief

Vanaf juni gaan Regio Bank en CVB Bank als combinatie verder onder de naam SNS Regio Bank.

Op 4 december 2006 hebben SNS Reaal en ING een intentieverklaring getekend voor de overname van Regio Bank. Door de activiteiten van Regio Bank en CVB Bank samen te voegen creëert SNS Bank een distributienetwerk van meer dan achthonderd tussenpersonen. De gezamenlijke hypotheekportefeuille komt op _ 6,2 mld (een toename van _ 2,6 mld). De toevertrouwde spaargelden nemen toe tot _ 4,3 mld (een groei van _ 2,8 mld).
De totale hypotheekportefeuille van SNS Reaal neemt circa 5% toe, het marktaandeel op de spaarmarkt met ruim 1 procentpunt tot 7,6%. Daarnaast zal de overname naar verwachting ook leiden tot kostensynergie.
Opmerkingen:

Reageer op dit artikel