nieuws

Reclame Optima

Archief

Intermediairbedrijf Optima wil via tv-commercials en advertenties de naamsbekendheid bij consumenten vergroten. De tv-spot is in Midden-Nederland te zien op Eurosport, Discovery Channel en Animal Planet en is ook te bekijken op www.optima.nl.

Actie Fortis ASR
In de hypotheeksoftware van Fortis ASR is onlangs de woonlasten-aov geïntegreerd. Daaraan is een actie gekoppeld: klanten die de verzekering sluiten, krijgen een cappuccinomaker. De actie loopt tot 8 augustus.
Mazzelsparen
SNS Bank heeft Mazzelsparen geïntroduceerd. Rekeninghouders met een saldo van minimaal _ 1.000 dingen elke maand mee naar prijzen. De rente bedraagt 2%. Voor elke _ 1.000 wordt ook deelgenomen aan een Lottotrekking. De kansspelbelasting is voor rekening van SNS Bank.
McDonald’s
HypotheekDesk is een campagne gestart, waarbij deelnemende kantoren met eigen commercials reclame kunnen maken op tv-toestellen in restaurants van McDonald’s in hun regio. Via de tweehonderd filialen van McDonald’s kunnen zo maandelijks elf miljoen mensen worden bereikt.

Reageer op dit artikel