nieuws

Reaal volmacht Van Marwijk

Archief

Reaal Verzekeringen en Van Marwijk Assuradeuren BV in Leiden hebben een volmachtovereenkomst getekend. “Van Marwijk is een professioneel volmachtkantoor met een goede positie in de regio Leiden”, zo motiveert Reaal de samenwerking.

Het intermediairbedrijf van Van Marwijk is in 1991 gestart door Rob en Jasper van Marwijk en medeoprichter Cees van den Kommer. Elf jaar later, in 2002, is hier een volmachtbedrijf aan toegevoegd met volmachten van DAS, Europeesche en Delta Lloyd.
De hoofdactiviteiten van Van Marwijk bestaan uit advisering op het gebied van schade- en levensverzekeringen, hypotheken, employee benefits en pensioenen. Het kantoor richt zich daarbij voornamelijk op de MKB-markt en op het hogere segment van de particuliere markt. Er werken op dit moment negen personen.

Reageer op dit artikel