nieuws

Reaal voert nieuwe directielaag in

Archief

Reaal heeft een nieuwe directielaag ingevoerd tussen hoofddirectie en de hoofden van het bedrijfsonderdeel Service Center Verzekeringen in Alkmaar, Assen en Zoetermeer. Met de nieuwe directielaag wil Reaal het management versterken van de door overnames gegroeide groep van ruim zevenhonderd medewerkers. 

De nieuwe directielaag bestaat uit Tineke den Brok (42) en Joop Jansen (53), verantwoordelijk voor de Service Center Leven en Hypotheken, respectievelijk de Service Center Schade. Den Brok was bedrijfshoofd Leven in Alkmaar en werkte mee aan veel integraties en conversies. Zij is achttien jaar in dienst van Reaal. Zij geeft nu leiding aan de vestiging in Alkmaar waar 350 medewerkers zijn gehuisvest. Mededirectielid Jansen werkt ruim 36 jaar voor Reaal en zijn rechtsvoorgangers. Hij bekleedde in die jaren diverse leidinggevende functies binnen het schadebedrijf. Hij geeft nu leiding aan de vestiging in Zoetermeer (ruim 200 medewerkers). 

Reageer op dit artikel