nieuws

Reaal verstrekt twee volmachten

Archief

Reaal heeft een volmachtovereenkomst gesloten met Oqo Assuradeuren voor particuliere schade- en levenproducten en MKB-verzekeringen.

Oqo is het volmachtbedrijf van Claeren Risicobeheersers (24 medewerkers) in Den Bosch. Het 84 jaar oude bemiddelingsbedrijf is actief in verzekeringen, hypotheken, pensioenen en financieringen. Oqo heeft al volmachten van AXA, Delta Lloyd, Fortis, Bovemij, Elvia Reis, DAS en Arag. De totale premieomzet uit het volmachtkanaal bedraagt _ 2 mln.
Eerder verstrekte Reaal al een volmacht aan Windig Assuradeuren in Amsterdam. Windig telt 22 werknemers, waarvan zes in het sinds drie jaar actieve volmachtbedrijf, en had al volmachten van Delta Lloyd, DAS, Fortis ASR en Elvia.
Claeren, algemeen directeur Oqo, bezegelden hun samenwerking met een handdruk. Staand achter hen v.l.n.r. Rob Pot (accountmanager Volmachten Reaal), Marko van Lokven (directeur Volmacht Oqo) en Omer Kouer (salesmanager Volmachten Reaal).

Reageer op dit artikel