nieuws

Reaal spint garen bij sponsoring badminton

Archief

Reaal-dochter Proteq spint garen bij het sponsorschap van de Nederlandse Badminton Bond (NBB). De maatschappij benadert met succes alle leden van deze op een na grootste indoorsportbond van ons land.

Proteq, hoofdsponsor van de NBB, staat vermeld op de lidmaatschapskaart die eind vorig jaar aan 80.000 aangesloten badmintonners in ons land is toegestuurd.
In de begeleidende brief wordt de badmintonners een gratis ongevallenpolis van f 10.000 aangeboden met de optie tot verhoging van dit verzekerde bedrag tegen premiebetaling. Inmiddels hebben volgens Proteq ruim 10.000 leden de gratis ongevallenverzekering genomen. Rond 8% van dit aantal heeft tevens gebruik gemaakt van de mogelijkheid de verzekerde som te verhogen, vertelt marketing manager Bas Bodzinga van Proteq.
De maatschappij heeft aangekondigd de leden ook te mailen, zowel individueel als via de vereniging, voor een NBB Auto- en Reisverzekering die over anderhalve maand op de markt komt. “Op termijn willen we de hele range schadeverzekeringen en een eenvoudig beleggingsplan onder de badmintonleden afzetten”, aldus Bodzinga.

Reageer op dit artikel