nieuws

Reaal sluit ‘paar honderd contracten’ voor levensloop

Archief

Reaal claimt tot nu toe “een paar honderd levensloopcontracten” met werkgevers te hebben gesloten.

“We zien volop kansen voor dit product”, meent Hans Wilkes, verkoopdirecteur van Reaal. De hoge verwachtingen zijn vooralsnog niet uitgekomen, erkent hij. “Eind vorig jaar hadden werkgevers hun handen vol aan de WIA en de zorgverzekering. De aandacht voor levensloop trekt nu weer aan.”
Ter ondersteuning van werkgevers, geeft Reaal via internet voorlichting aan werknemers over de inhoud van de regeling. Op www.reaal-levensloop.nl staan vier voorlichtingsfilmpjes. Tussenpersonen kunnen de zogeheten ‘web-tv’ ook op hun eigen internetsite laten zetten. Werknemers hebben op internet ook al een rekeninstrument van Reaal tot hun beschikking, dat inzicht verschaft in de opbouw van levensloopgelden.

Reageer op dit artikel