nieuws

Reaal-NHL

Archief

De overname van de schadeportefeuille van Nieuwe Hollandse Lloyd (NHL) door Reaal is per 20 juni van kracht geworden.

Inspiratieboek uitvaart
Centraal Beheer Achmea heeft het ‘inspiratieboek Uitvaart’ uitgebracht. Het boek bevat ideeën, tips en wetenswaardigheden over uitvaart en is bedoeld om het onderwerp in huiselijke kring bespreekbaar te maken. Het boek is via www.centraalbeheer.nl/uitvaart gratis te bestellen.
Spaaractie CVB
Iedereen die tot en met 7 augustus minimaal _ 500 stort op een spaarrekening van CVB Bank, ontvangt een koeltasje cadeau. Wie bovendien tot en met 15 juli minimaal _ 500 voor één jaar vastzet, krijgt een jaar lang 3% rente.
Bonusactie Van Kampen
De Van Kampen Groep heeft zijn bonusactie voor online producten een permanent karakter gegeven. Vanaf 1 juli ontvangen aangesloten kantoren een bonus van _ 2,50 voor elke online gesloten polis. De bonus geldt ook als de klant via de site van het intermediair de aanvraag indient.

Reageer op dit artikel