nieuws

Reaal met 2.000 medewerkers per cruiseschip naar Guernsey

Archief

De verzekeringsgroep Reaal viert haar eerste lustrum met een driedaagse cruise voor alle 2.000 medewerkers naar het Britse Kanaaleiland Guernsey eind mei.

Reaal werd medio augustus 1990 opgericht. De groep is in de afgelopen jaren explosief gegroeid, onder meer door overnames van direct-writer Proteq, en de intermediair-maatschappijen Helvetia Nederland en Hooge Huys. De omzet van de groep passeerde vorig jaar de grens van f 1 mld.
Om de ruim 2.000 medewerkers te bedanken voor hun aandeel en hen ook voor de toekomst te motiveren, aldus Reaal, wordt hen in het Pinksterweekeinde (25 t/m 27 mei) een reis aangeboden naar het Britse Kanaaleiland Guernsey (62 km2) met het cruiseschip Costa Allegra.

Reageer op dit artikel