nieuws

Reaal leidt in Leven Collectief; ONVZ toch nr. 1 in Zorg

Archief

Hoewel Reaal bij Leven Collectief met een reuzenstap vanaf plek negen naar de eerste plaats is gestegen, is de grootste verrassing dat ONVZ ondanks alle problemen de eerste plaats bij Zorg heeft vastgehouden

Dit zijn de opvallendste uitkomsten in de Performancemeting 2007 van de intermediairorganisaties DAK, NBVA en NVA. Wel scoort ONVZ nu aanzienlijk lager op de aspecten ‘integriteit’ en ‘betrouwbaarheid’, maar dat geldt deze jaargang voor de meeste verzekeraars. Er is overigens over de gehele linie sprake van een kwaliteitsverbetering op het gebied van onder meer ‘nauwkeurigheid polissen’ en ‘snelheid verwerking’. De Noordhollandsche van 1816 en Legal & General wonnen opnieuw bij respectievelijk Schade en Leven Individueel. Hoewel voor de eerste keer ook het niet aangesloten intermediair in het onderzoek is betrokken, was de respons met 14% duidelijk lager dan in 2006 (32%). De niet georganiseerde adviseurs zorgden voor bijna de helft van de respons.

Reageer op dit artikel