nieuws

Reaal komt met WIA-actietarief

Archief

Reaal biedt de WIA Eigen Risicoverzekering tijdelijk aan tegen een actietarief. De premie varieert van 0,36% van de verzekerde loonsom voor bedrijven met een lopende WIA-verzekering tot 0,38% van de loonsom voor nieuwe bedrijven.

Dit actietarief geldt nu ook voor bedrijven met een loonsom tot _ 2.500.000,- (met uitzondering van een aantal UWV-sectoren). Hierdoor kan het intermediair ook grotere bedrijven snel en gemakkelijk een scherp geprijsde oplossing bieden, aldus Reaal.
Bij de WIA Eigen Risico Verzekering zijn werkgeverslasten die de werkgever als eigenrisicodrager moet betalen over de uitkering, standaard meeverzekerd en in de eerste drie jaar is de premie gegarandeerd.
Ook werknemers die ziek zijn geworden na 1 januari 2007, vallen onder de dekking van de verzekering. De actie loopt tot en met 28 maart 2007.

Reageer op dit artikel