nieuws

Reaal kiest ITDS

Archief

Omdat Reaal direct informatie wil hebben over de commerciële, financiële en actuariële prestaties van de organisatie is het pakket BMS (Business Management Solutions) van ITDS aangeschaft. Met deze module, gericht op financiële dienstverleners, worden de bedrijfsprocessen van de verzekeraar efficiënter en effectiever bestuurd. ITDS is een IT-adviesorganisatie, gevestigd in Naarden.

Administratieve organisatie
Het bedrijf Trisco Partners (Haarlem) gaat de softwareapplicatie AO-Online.nl van het bedijf AO-Online (Woerden) verkopen aan financiële dienstverleners. Deze internetapplicatie maakt het mogelijk de administratieve organisatie en interne controle vast te leggen en te beheren. Dit is een vereiste in de Wet Financiële Dienstverlening (WFD).
Internetdienstverlening
Het bedrijf SmartOffice (Lelystad) laat onderzoek verrichten naar de inzet en effecten van internetdienstverlening bij tussenpersonen. Het onderzoek wordt uitgevoerd in samenwerking met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen door studente Tamara Buis en begeleid door de adviesorganisatie SmartManager uit Apeldoorn. Doel van het onderzoek is een webstrategie voor de tussenpersoon op te leveren. Tussenpersonen kunnen zich voor dit onderzoek aanmelden via www.smartmanager.nl.
Welten
De Welten Groep heeft zijn naam veranderd in het kortere Welten. De nieuwe huisstijl werd gepresenteerd tijdens de Nationale Carrièrebeurs. Met de nieuwe naam en huisstijl wil de opleider en detacheerder meer dynamiek uitstralen.

Reageer op dit artikel