nieuws

Reaal Intermediair Online moet tussenpersoon op internet helpen

Archief

Het nieuwe dienstenpakket Reaal Intermediair Online moet het voor het intermediair mogelijk maken om tegen lagere kosten een professionele website te laten bouwen, te optimaliseren en te beheren. Daarnaast biedt het de mogelijkheid een vergelijk- en transactiemodule te installeren waardoor consumenten online producten kunnen vergelijken en sluiten.

Reaal vergoedt het eerste jaar maximaal 25% van de kosten van de Klik & Sluit-modules van Voogd & Voogd. De verzekeraar zegt met het dienstenpakket te willen inspelen op de groeiende behoefte van de consument en het intermediair aan internet als transactiekanaal.
“Uit recent onderzoek van ISI blijkt dat veel websites van het intermediair niet voldoen aan de eisen en wensen van de consument. Hierdoor mist het intermediair aansluiting bij het zoek- en koopgedrag van de consument. Met name voor eenvoudige schadeproducten kiest de consument steeds vaker voor het internetkanaal, ten koste van het advies van de tussenpersoon”, aldus Hans Wilkes, lid hoofddirectie van Reaal Verzekeringen. “Met dit dienstenpakket kan het intermediair nu tegen lagere kosten een optimale website creëren en de consument de mogelijkheid bieden verschillende aanbieders te vergelijken. Doordat de internetmodule aangesloten is op Meetingpoint, het extranet van Reaal, kan de aanvraag door het intermediair heel eenvoudig worden doorgezonden. Het intermediair zal echter steeds de aanvraag beoordelen en accorderen”, aldus Wilkes.
Pakket
Reaal Intermediair Online bestaat enerzijds uit de Klik & Sluit-modules van Voogd & Voogd en anderzijds uit de diensten van DenK Internet Services, een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het maken en beheren van websites voor de assurantietussenpersoon. Naast de 25% korting op de Klik & Sluit-modules, biedt Reaal inkoopvoordeel voor de internetdiensten van DenK. Verder is er een speciale website ontwikkeld, www.intermediair-online.nl, waarop het aanbod met betrekking tot het bouwen van een website wordt gepresenteerd aan de hand van demo-websites.

Reageer op dit artikel