nieuws

Reaal hoofdsponsor KNLTB

Archief

Reaal Verzekeringen is hoofdsponsor geworden van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB).

De komende drie jaar zal de verzekeraar _ 1,5 mln per jaar doneren om de tennissport in Nederland in de volle breedte te ondersteunen en te stimuleren. Onderdelen van het hoofdsponsorschap van Reaal zijn de naamgeving van het Nederlands Davis Cup Team en het Nederlands Fed Cup Team. Daarnaast wordt ook het jeugd-, straat-, school- en het gehandicapten- en rolstoeltennis van de bond ondersteund.
“Het claimen van de tennisport past bij een grote financiële dienstverlener, maar tot nu toe was er nog geen commerciële partij in Nederland die de tennissport in de volle breedte steunt. Daar komt nu verandering in”, licht Reaal-directeur Jan Boven toe. Mede dankzij de recente overname van AXA en de voorgenomen overname van Zwitserleven maakt Reaal een sterke groei door. “Met de sponsoring van de KNLTB willen we ook een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de tennissport.”
(captain Nederlands Davis Cup Team) Evert-Jan Hulshof (directeur KNLTB) Karin van Bijsterveld (voorzitter KNLTB )en Manon Bollegraaf (captain Nederlands Fed Cup Team).

Reageer op dit artikel