nieuws

Reaal gaat VerzuimVizier De Goudse verkopen

Archief

Reaal gaat vanaf september onder eigen label verzuimproducten van De Goudse aanbieden. Het gaat om het product VerzuimVizier. Reaal gaat beide varianten (conventioneel en stop-loss) verkopen onder dezelfde voorwaarden als De Goudse. Of het productenpalet gecompleteerd wordt met ziektekostenverzekeringen, wil Reaal niet zeggen. “De aov-markt is de eerste stap. We gaan niet op andere zaken vooruitlopen.”

Met de eerder aangekondigde overname van Nieuwe Hollandse Lloyd en deze samenwerking met De Goudse is volgens Reaal haar propositie in de markt voor aov’s naar eigen zeggen compleet. De maatschappij heeft met het oog op de ontwikkelingen van de Wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen (WIA) het vizier gericht op arbeidsongeschiktheid. Daarin wil Reaal binnen vijf jaar in de top-5 staan.
Reaal baseert zich daarbij op gegevens van Marketconcern (uit 2003): Fortis ASR is met een aandeel van 21% marktleider in aov’s, gevolgd door Interpolis/Rabobank (17%), Nationale-Nederlanden (15%), Achmea (13%) en Aegon (7%).

Reageer op dit artikel