nieuws

Reaal en Ordina

Archief

Reaal besteedt de administratieve verwerking van hypothecaire kredieten die worden gesloten voor derden uit aan het ICT-bedrijf Ordina. De administratie van de eigen hypotheken voor bijvoorbeeld SNS Bank en BLG Hypotheken blijft SNS Reaal zelf uitvoeren. Bij de transactie zijn tussen de 20 en 25 medewerkers van Reaal betrokken. De overeenkomst heeft een looptijd van zeven jaar en een waarde van _ 25 mln.

Anva-portaal
Systeemhuis Anva heeft de eigen website grondig gerenoveerd. Belangrijkste wijziging is “de geboorte van Mijn Anva”, waarmee de gebruiker van dit extranet zijn eigen gepersonaliseerde Anva-portaal kan creëren.
DenK
DenK Internetservices heeft de herbouwwaardemeter en de jaarruimtecalculator aangepast aan de laatste gegevens. De abonnementskosten van deze twee hulpmiddelen bedragen voor de deelnemers aan de webconcepten van DenK _ 100. Voor anderen bedragen de kosten _ 125 op jaarbasis.
Europese gezondheidsrichtlijn
Het Verbond van Verzekeraars is tegen een Europese richtlijn voor de gezondheidszorg. Het Verbond vindt aanvullende Europese wetgeving overbodig, omdat in de Nederlandse Zorgverzekeringswet al uitgebreid rekening is gehouden met uitspraken van het Europese Hof.

Reageer op dit artikel