nieuws

Reaal debuteert als winnaar van het Assurantie Bridge Toernooi

Archief

Reaal debuteert als winnaar van het Assurantie Bridge Toernooi

Voor het eerst in de geschiedenis is het Assurantie Bridge Toernooi gewonnen door Reaal. Dit gebeurde tijdens de 24e editie van dit toernooi, waarbij Nationale-Nederlanden als gastheer optrad.
Om te bepalen welk bedrijf de wisselbeker mee naar huis mag nemen, worden van elk team de plaatscijfers van de drie hoogst geëindigde paren opgeteld. Het team met de laagste uitkomst is de winnaar. Reaal scoorde in het Rotterdamse hoofdkantoor van NN een totaal van 48 punten. Op de tweede plaats eindigde Centraal Beheer Achmea (56) en op de gedeelde derde plaats eindigden niet minder dan drie teams met 59 punten: Zwitserleven, CZ en Nationale-Nederlanden.
Het winnende team van Reaal bestond uit de koppels Verhoef-Van Norden, Straesser-De Bruijn en Verheul-Kuik.
Vanzelfsprekend waren er ook weer prijzen voor de drie beste paren van de dag. Het herenduo Van de Berg-Van Gils (Interpolis 1) kwam als beste uit de bus, met een score van 63,85%. Het koppel Barendregt-Van Santen (Zwitserleven) werd tweede (62,63%) en de combinatie Van Dijk-De Jong (Winterthur) derde, met 60,52%.
Voor het toernooi hadden zich dit jaar 136 deelnemers (68 paren) ingeschreven.
Het zilveren jubileum van het Assurantie Bridge Toernooi wordt op zaterdag 27 januari 2007 bij Interpolis gehouden. De Tilburgse verzekeraar fungeerde in 1983 als initiatiefnemer van dit evenement en organiseerde het toernooi de eerste drie jaar. Daarna ging het rouleren door het land.
het beste duo van de dag.
Pel vraagt aandacht voor beschermengel
Vorige week woensdag hield de jubilerende beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar Bavam een symposium in Nijkerk. Er hadden zich circa 350 verzekerde assurantiebemiddelaars en makelaars onroerend goed aangemeld voor dit onderdeel van de viering van het 40-jarig bestaan.
‘Bavam’ is in de loop der jaren een soortnaam geworden, aldus Willem Pel, die de dagelijkse leiding heeft. Hij kan een gevoel van trots niet onderdrukken als hij een tussenpersoon hoort zeggen: “Ik heb ook een Bavampolis, bij Schouten.”
Voor het aandachtig luisterende intermediair had Pel ook nog een algemeen advies, waartoe hij geïnspireerd was tijdens een vakantie in Ierland. “Daar kom je langs de weg borden tegen met als opschrift: Don’t drive faster than your guardian angel can fly.”
‘Is die vent ook van die fietssloten?’
AXA-directeur Alexander van Loon heeft vorige week wel heel veel bezoekers van de website van het Algemeen Dagblad in actie gebracht. Op donderdag hadden al 175 lezers gereageerd op het begin die week verschenen interview waarin Van Loon een lik-op-stukbeleid ten aanzien van bewust ongezond levenden had bepleit.
Ene Henk uit Rotterdam schreef over Van Loon: “Is dat ook die vent van die fietssloten van AXA? Laat ie nou eerst maar eens een paar goede sloten gaan maken. Mijn fiets is al vijf keer gejat terwijl er een AXA-slot op zat. Klojo.”
Ja, de mensen die op internet reageren, nemen absoluut geen blad voor de mond. Daar kan ook prinses Pecunia (Proteq) ruimschoots over meepraten.
Insurance Sail op zaterdag 8 april
Op zaterdag 8 april wordt voor de dertiende keer het zeilevenement Insurance Sail gehouden. Deze tegenhanger van de buitengaatse AssurMada vindt plaats op de Loosdrechtse Plassen en wordt georganiseerd door Ottenhome. Insurance Sail is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in het verzekeringswereld.
Het evenement begint om 11.00 uur met de kwalificatieronde. ’s Middags is de finale waarbij een A- en een B-categorie wordt onderscheiden.
Deelname kost _ 39,00 per persoon. Dit is inclusief ontvangst met koffie/thee, lunchbuffet, het zeilersbuffet, de wedstrijd en de huur van de zeilboten. Voor meer informatie: www.ottenhome.nl.
Tussenpersonen in navigatierally
De assurantiebemiddelaars Willem Keijzer (44) en Gijs Ramerman (42) hebben als team deelgenomen aan de zogeheten Arctic Challenge. Deze autotocht, een navigatierally, voerde hen begin deze maand vanuit Lichtenvoorde naar de Poolcirkel in Finland en weer terug naar Lichtenvoorde.
Keijzer (van Hemelraad & Keijzer in De Lier) en Ramerman (van Ramerman & Oudsen in Winterswijk) kennen elkaar al heel wat jaren als assurantiecollega’s. “Tijdens een spoedritje naar Spanje bleek dat we allebei een bepaalde voorliefde hadden voor het autorijden”, verklaren zij. In deelname aan de Arctic Challenge zagen de twee een mooie uitdaging.
In een veld van 21 teams eindigde ‘Insurance’ op de zestiende plaats. Keijzer en Ramerman hadden 88 uur en 32 minuten nodig gehad voor de 7.000 kilometer.

Reageer op dit artikel