nieuws

Ratio Partner Groep bestaat tien jaar

Archief

De vereniging Ratio Partner Groep in Maarssen bestaat op 14 mei tien jaar. De organisatie van bijna zeventig autoschadeherstelbedrijven viert dit jubileum met een congres en feestavond in De Efteling.

Verbetering van zowel marktpositie als rendement door samenwerking is samengevat de doelstelling van Ratio Partner Groep, waarbij autoreparatiebedrijven zijn aangesloten die onder meer contracten hebben gesloten met Achmea, Interpolis, Schadegarant en Topherstel.
Gezamenlijk repareren de aangesloten bedrijven circa honderdduizend voertuigen op jaarbasis. Dat is goed voor een omzet van rond f 100 mln, aldus secretaris Paul Barendregt.
Het jubileumcongres heeft als thema: ‘Sprookje of realiteit’ en gaat over de noodzaak tot samenwerking in de autoschadeherstelbranche. Medewerking wordt verleend door onder meer autolakproducent Glasurit, initiatiefnemer tot de oprichting van Ratio Partner Groep, de autofabrikant Mercedes en prof. J. de Jong van de Universiteit van Utrecht. Het programma in De Efteling begint om 14.30 uur en duurt tot 23.30 uur.

Reageer op dit artikel