nieuws

Rapportmodule

Archief

Intermediairbedrijf Camelot (Helmond) heeft de module Financieelrapport.nl ontwikkeld, waarmee een adviesrapport kan worden gegenereerd. Dat rapport geeft de actuele financiële situatie weer en de gevolgen van arbeidsongeschiktheid, pensioen en overlijden. Ook worden drie hypotheekadviezen doorgerekend. De module is verkrijgbaar tegen een abonnementsprijs.

Koppeling ECH
ICT-bedrijf Avisi heeft een koppelingsmodule ontwikkeld voor het platform Elektronische Communicatie Hypotheken (ECH), dat berichtenverkeer tussen hypotheekverstrekkers en notarissen regelt. Daarmee kunnen makkelijker de back- en midoffice-systemen worden ontsloten. ECH wordt gebruikt door Rabobank, CenE Bankiers, Direktbank en MNF Bank.
WIA-software
Invema, een bedrijf dat intermediair ondersteunt in de advisering en verwerking van collectieve inkomensverzekeringen, gaat het aangesloten intermediair van WIA-software voorzien. Daarvoor is gekozen voor het analysepakket Clareo van het IT-bedijf Solverium.
Nefeb-register
De Nederlandse Federatie voor Employee Benefits-adviseurs (Nefeb) heeft vorig jaar het Register Employee Benefits-adviseurs ondergebracht in een aparte stichting die onder notariële controle staat. Inmiddels is ook een website beschikbaar, www.sreb.nl, waar onder andere de inschrijving van EB-adviseurs geverifieerd kan worden.
Delta Lloyd
Delta Lloyd is hoofdsponsor van de vakbeurs ‘Gezond in Bedrijf 2006’, over preventie, verzuimmanagement en loopbaan. De beurs vindt plaats op 17 en 18 mei 2006 in de Koninklijke Jaarbeurs te Utrecht. Op de beurs is een theater ingericht waar Delta Lloyd met assurantieadviseurs de adviessessies ‘hoe gezond is uw bedrijf?’ afneemt bij ondernemers.
Net zo makkelijk!
Onder het motto: ‘Verzekeren doen we samen. Net zo makkelijk!’ introduceert London Verzekeringen een nieuwe brochurelijn. Zowel de bedrijfsbrochure als de consumentenbrochures Verkeer, Wonen, Gezin en Recreatie zijn vernieuwd en aangepast aan het nieuwe verzekeringsrecht en de WFD. Bestellen kan via LondonNet.
Rampjaar
Een ongekende reeks natuurrampen is er de oorzaak van dat herverzekeraar Swiss Re vorig jaar een recordbedrag van _ 1,9 mld aan claims binnenkreeg. De nettowinst is daardoor met 41 % gedaald naar _ 960 mln (_ 1,6 mld in 2004).
Reaal: 10% korting
Ook Reaal Verzekeringen ontkomt niet aan de concurrentieslag die gaande is op de markt voor autoverzekeringen. Het tarief voor de WA+casco dekking is met 10% verlaagd.
Meldpunt online
Transportondernemers kunnen diefstal en overvallen voortaan ook melden via lokettransportcriminaliteit@tln.nl van het Loket Transportcriminaliteit.

Reageer op dit artikel