nieuws

Rap’or komt met FP-programma

Archief

Training- en adviesbureau Rap’or in Almere heeft een uitgebreid programma ontwikkeld voor de financieel adviseur.

De Rap’or financieel adviespartituur, zoals het pakket voluit heet, combineert een interactieve training voor de financiële planner met een informatie- en rekenprogramma op CD-rom.
Met de software kan de financiële positie van de klant in kaart gebracht worden. Het programma biedt onder meer de mogelijkheid om allerlei scenario’s door te rekenen en een adviesrapport samen te stellen met grafieken.
De CD-rom is niet los verkrijgbaar, maar is gekoppeld aan een driedaags trainingsprogramma dat gegeven wordt door financiële adviseurs. Volgens algemeen manager Arno van Balen, afkomstig van Legal & General waar hij het pakket in eigen beheer ontwikkelde, verhoogt de training de relationele kant met de klant. “Wanneer het bij de financieel adviseur niet goed ‘tussen de oren zit’ zal het resultaat overeenkomstig zijn. De basis van de training is een communicatietheorie die de lange-termijn relatie met de klant verstevigt.”
De driedaagse training, inclusief het financieel-adviesprograma van Rap’or, kost f 3.935. Voor informatie: 036-538.47.08.

Reageer op dit artikel