nieuws

Randstad Assurantiegroep doet portefeuille over aan TT&F

Archief

Randstad Assurantiegroep (provisie-omzet _ 2,5 mln) heeft de provinciale- en volmachtportefeuille verkocht aan TT&F, een nieuw bedrijf van drie assurantie-ondernemers.

TT&F staat voor Toor, Teeuwen en Franken. John Toor is mede-eigenaar van FMA Assurantiën en Park Adviesgroep Hypotheken. Hein Teeuwen en Sander Franken zijn samen eigenaar van onder meer Teeuwen Verzekeringen en TBF Assuradeuren. Toor, Teeuwen en Franken hebben de handen ineengeslagen en zien de aankoop van de Randstad-portefeuille als een belangrijk eerste stap naar verdere samenwerking.
Onder de naam TT&F zullen zo op korte termijn de dertien schadevolmachten van Randstad, FMA en TBF aangestuurd worden vanuit het kantoor van TBF in Maassluis. “Maar de verenigde knowhow, expertise en inkoopkracht van de Park Adviesgroep en de andere bedrijven zal beschikbaar zijn voor alle kantoren”, zegt Sander Franken. “Dit is een eerste stap maar ik sluit niet uit dat het uiteindelijk één bedrijf wordt.”
Door de samenwerking van Toor, Teeuwen en Franken ontstaat een groep assurantiebedrijven met een provisie-omzet van _ 10 mln. Daarmee behoort de groep in één klap tot één van de grotere spelers in Nederland. Binnen TT&F zal Randstad onder de naam Randstad Verzekeringen als apart bedrijfsonderdeel activiteiten ontplooien.

Reageer op dit artikel