nieuws

Rabobank Pensioenfonds naar Interpolis

Archief

Het septembernummer van het maandblad Zekeringen van Interpolis meldt dat het Rabobank Pensioenfonds de uitvoering van zijn pensioenregeling wil toevertrouwen aan Interpolis.

Dat levert volgens directeur pensioenen van Interpolis mr P. van Leeuwen, een kostenbesparing op van enkele miljoenen. Ander voordeel is volgens hem dat de Rabobank daardoor meer pensioenkennis in huis haalt waarmee een sterkere positie op de pensioenmarkt wordt gerealiseerd.
Redenerend vanuit de positie van de Rabobank zegt Van Leeuwen: “De bank wil zich krachtiger presenteren in de markt voor collectieve pensioenen. Samen met Interpolis kan dat. Lokale banken zullen nu, tenminste dat hoop ik, zeggen: ‘Waar ons eigen pensioen is ondergebracht, daar kunnen we onze klanten met een gerust hart óók naartoe brengen’. Dat is, denk ik, de grote winst”.
Van Leeuwen heeft overigens Interpolis verlaten. Hij is in september in dienst getreden bij organisatieadviesbureau Twijnstra & Gudde.
Voormalig directeur pensioenen Interpolis mr. P. van Leeuwen.

Reageer op dit artikel