nieuws

Quinn verzekert sociale werkplaatsen

Archief

Quinn Insurance heeft via een Europese aanbesteding op de valreep van 2007 een groot collectief contract in de wacht gesleept, mede dankzij de bemiddeling van verzekeringsmakelaar en riskmanagement-consultant De Keizer Assurantie in Capelle aan den IJssel.

De collectiviteit omvat een raamovereenkomst voor de verzekering van de brand- en aansprakelijkheidsrisico’s voor de Sociale Werkvoorzieningorganisaties (SW Organisaties) in ons land. Bij deze organisaties zijn meer dan 100.000 medewerkers actief. Zij worden onder meer ingezet in de industrie, detachering, groenvoorziening, schoonmaak, post en voor verpakking- en administratieve werkzaamheden.
Dekking
De raamovereenkomst biedt dekking voor de avb en de brand- en bedrijfsschadeverzekering. De verzekerde som beloopt in totaal circa _ 2 mld. Met de collectiviteit is een premiebedrag van een paar miljoen euro per jaar gemoeid.
Directeur Aad Meijburg van De Keizer Assurantie spreekt van een megacontract. “Ruim tweederde van alle SW Organisaties is bij deze collectiviteit betrokken. Op langere termijn sluiten we niet uit dat nog elders lopende overeenkomsten eveneens in deze collectiviteit zullen worden betrokken.”
Assurantie (rechts) en Leo Kooyman (voorzitter CVW, Collectieve Verzekeringsbelangen van de Werkvoorziening) de ondertekening van het contract. Aanwezig daarbij waren, v.l.n.r Judith Huisman (De Keizer), Charles Boeziek (Quinn), Aad van Abswoude (secretaris CVW), Ad In ’t Groen (De Keizer), Fred Slikker (Quinn) en Klaudia den Ouden (De Keizer).

Reageer op dit artikel