nieuws

Quinn-direct verwacht f 8 mln premieomzet in ons land

Archief

De Ierse schadeverzekeraar Quinn-direct, sinds mei vorig jaar actief in Nederland, verwacht hier in het eerste volledige boekjaar een premieomzet van _ 8 mln te behalen.

De verzekeraar is vooral actief in de markt voor bedrijfsmatige schadeverzekeringen en werkt inmiddels in Nederland samen met tweehonderd assurantietussenpersonen en VNAB makelaars. “Door de snelle groei breiden we de verkooporganisatie uit met twee accountmanagers en op korte termijn trekken we een verkoopmanager aan voor de aansturing van de buitendienst”, aldus het bedrijf.
De verzekeraar heeft de ambitie om de komende vijf jaar uit te groeien tot een “grote speler” in Nederland op het gebied van bedrijfsmatige verzekeringen. Vooral in de bijzondere aansprakelijkheidsrisico’s, zoals dakdekkers, steigerbouwers, bouwingenieurs en horeca-exploitanten, ziet Quinn mogelijkheden om de concurrentie aan te gaan met de gevestigde schadeverzekeraars. Snelheid, foutloosheid en serviceverlening zouden daarbij de doorslag moeten geven.
Duitsland
Sinds kort is Quinn ook in Duitsland actief via het intermediair. Vanuit Frankfurt benadert de Ierse verzekeraar ook daar de markt voor bedrijfsmatige risico’s met een zelfde productenpakket als in Nederland en België. Quinn-direct is na Mitsui Sumitomo (Japan), QBE (Australië) en Mapfre (Spanje) de vierde schadeverzekeraar die dit jaar in Duitsland actief wordt.

Reageer op dit artikel